M
Mondeo
Guest
Ook mooi 😀
Rene B zei:1. Neem ��n (of meerdere) gladde stenen
2. Neem een schaaltje, een lepeltje/mixer (iets om mee te roeren) en een kwastje
3. Neem 1 eetlepel spirulina poeder op 1 ei (dat is voldoende voor ongeveer 7 stenen), gebruik enkel het eiwit, niet de dooier
4. Gooi het poeder en eiwit bij elkaar, en roer het net zolang door elkaar tot er geen klonten meer inzitten.
5. Smeer het goedje met de kwast over de stenen uit, en laat het net zolang drogen tot het helemaal droog is (heel dun duurt het ongeveer 12 uur, wat dikker 24 uur)
Ik maak het zelf altijd zo dik als mayonaise. Als het het heel vloeibaar is kun je het ook prima gebruiken, maar dan zal er wel maar een dun laagje op de steen komen. Voor jonge Sturisoma's bijvoorbeeld is het handiger als het wat dikker is. Verder kun je altijd zelf een beetje experimenteren hoe dik je het wil hebben.
Je kunt er ook nog ander voer doorheen mengen. Ik gooi er altijd nog wat spirulina en gewoon granulaat bij.
De stenen bewaar ik altijd in een droge, afgesloten emmer, het blijft dan sowieso een week goed (langer doe ik er niet mee, dus weet niet precies hoe lang je ze kunt bewaren).
Danku 🙂Zwits zei:ik kijk hier regelmatig maar laat niet altijd een berichtje achter, maar prachtige apisto!
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.